wedding

 

and at the end of the day your feet should be dirty, your hair messy and your eyes sparkling

Ja? Ja? JA! Congrats! Er komt voor jullie een heel bijzondere tijd aan! En ik ben erg benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen, so please let me know! Houd er wel rekening mee dat je op tijd contact met me op neemt zodat er genoeg tijd is voor het ontwerp-proces. Je kunt contact op nemen via de mail, via telefoon of via het contactformulier op de webiste.

Koffie of thee?

Het begin van custom made wedding stationery begint met een lekker kopje koffie of thee bij mij op kantoor om kennis te maken. Zo kunnen we samen kijken naar jullie wensen en verwachtingen. Komt het voor jullie niet uit om bij mij op kantoor af te spreken? Laat het me weten en we kijken naar een passende oplossing. Het gesprek is geheel vrijblijvend. Het is voor mij leuk om te zien wat jullie aanspreekt qua stijl. Dus mochten jullie voorbeelden hebben van wat jullie aanspreekt, let me see! En daarnaast is het fijn dat als we afspreken, jullie alvast nadenken over bepaalde zaken, zoals:

  • Hoeveel kaarten hebben jullie ongeveer nodig?
  • Komen er verschillende gasten op jullie dag?
  • Wat mag ik voor jullie gaan ontwerpen? Denk aan uitnodigingen/save the date etc.
  • En vinden jullie het misschien leuk om deze stijl door te voeren in bijvoorbeeld naamkaartjes/menukaartjes/bedankkaartjes?
  • Lijkt het jullie ook super tof om de enveloppen te laten kalligraferen?
  • Daarnaast heb ik ook verschillende formaten krijtborden te huur, deze kunnen in dezelfde stijl geschreven worden.
  • Wat is jullie budget?

Normaal gesproken worden uitnodigingen 6 tot 8 weken van te voren verzonden. Zien jullie dit liever anders? Laat het mij gerust even weten!

Money-talk

Na ons gesprek maak ik een moodboard van alle ideeën en stel ik de offerte op. Wanneer jullie deze geaccepteerd hebben kunnen we van start, yaaaaaay! Let op: er kan om een aanbetaling gevraagd worden.

Design design design

Yes! Ik kan aan de slag voor jullie! Met veel aandacht en enthousiasme ga ik aan de slag. Ik werk jullie wensen uit tot verschillende ontwerpen, zodat jullie kunnen kiezen uit verschillende soorten stijlen/kleuren. Jullie kiezen je favoriete ontwerp uit en dat wordt de leidraad voor het ontwerp. Wanneer jullie deze via de mail ontvangen vinden er drie ‘feedback-rondes’ plaats. Via het tijdspad kun je zien wanneer je de ontwerpen kunt verwachten en wanneer ik graag jullie feedback zou willen ontvangen.

Almost done

Is alles naar jullie wens en klopt alles in het ontwerp? Bij de meeste ontwerpen is er een mogelijkheid voor een proefdruk zodat jullie alles nog een keer kunnen checken! Alles oké? Dan maak ik de factuur voor jullie in orde en na de betaling kunnen de documenten naar de drukker. Ik informeer jullie wanneer het drukwerk klaar is. Jullie kunnen dit bij mij op halen of ik stuur het op (verzendkosten zijn maximaal €14,95).

Vragen, opmerkingen of interesse na het lezen van al deze informatie? Let me know!

* bij verzending binnen twee manden wordt een spoedtarief gerekend